GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tryg oplevelse med Move United

få mest ud af løbeturen som både frivillig guide og blind løber med Move United

I Move United er det vores allerhøjeste prioritet at skabe gode og trygge motionsfællesskaber mellem personer med nedsat syn og seende frivillige motionister. Vi har fuld forståelse for, hvis du kan føle dig utryg eller usikker første gang, du skal mødes med en ny motionsmakker, du ikke kender.

Vi har samlet en række konkrete råd til, hvordan du kan gøre det første møde med din nye motionsmakker mere trygt for dig, så du får en god oplevelse.

1. Kommunikation

Skriv gerne lidt med din motionsmakker i chatten, eller tal i telefon med vedkommende, så I kan lære hinanden lidt at kende, inden I mødes første gang.

2. Mødested

Hvis det kan føles for privat at møde et nyt bekendtskab i eller ved sin lejlighed/sit hus, kan du bestemme, at mødestedet skal være på gadeniveau eller på en anden adresse i nærheden af dit hjem.

Hvis du har mulighed for at tage endnu længere væk, kan du benytte denne mulighed til at dyrke motion i et område, hvor du ikke plejer, og samtidig kan du gøre mødet mindre privat.

3. Fortæl om dine behov

Fortæl din motionsmakker om, hvad du har brug for for at føle dig tryg, når I skal dyrke motion sammen. Enten i chatten eller telefonsamtalen eller første gang I mødes.

Til inspiration har vi lavet en lille guide med 3 gode råd til, hvordan du og din motionsmakker får en god løbeoplevelse sammen. Artiklen finder du her.

Hvis du har bekymringer med at skulle i gang med at bruge Move United, er du meget velkommen til at kontakte os på hello@moveunited.dk

Velkommen i fællesskabet

Det er let at komme igang

Download appen, opret en profil og gå eller løb en tur i dag.

Du kan downloade appen ved at klikke på ikonet herunder